home   |   dealer loginGo to the dealer section

Een serre of veranda van Janssens NV

Wie een serre of veranda wenst aan te kopen gaat hiervoor behoedzaam en doordacht te werk. Een degelijke serre of veranda staat immers borg voor een leven lang tuinplezier! De hedendaagse hobby-tuinkas staat niet alleen voor zijn praktische kenmerken of kwaliteit maar oogt bovendien mooi in elke tuin!

Zulke hobbykas koopt u dan ook best bij specialisten: als producent kan de firma JANSSENS NV uit Lier buigen over meer dan 57 jaar ervaring! Nadat zij zich vanuit de industriële kassenbouw meer en meer specialiseerde in de hobbykassen heeft zij vooral oog voor detail, esthetiek en kwaliteit.
Het productengamma beantwoordt aan de verwachtingen van de meest veeleisende tuinder en omvat kassen en serres in diverse afmetingen met ruime keuze in beglazing en toebehoren.

Ook thermisch geïsoleerde systemen (veranda’s) behoren tot de kerntaken van het bedrijf. De hedendaagse tuinkamer is een staaltje van creatief en technisch vernuft. Zulke veranda’s staan immers borg voor een leven lang woonplezier en biedt een blijvende meerwaarde aan uw woning.

In België is de firma Veranda’s Janssens BVBA exclusieve verdeler van het veranda-gamma!

download brochure

 

Flockdesign | Ronse