Deense wijnbar opent nieuw terras onder Janssens orangerie

29/06/2022

Buiten zitten met een glas wijn in je hand en tijdens het WK in november en december de wedstrijden op het grote scherm bekijken? In Kolding, Denemarken kan dat!

De gasten van de wijnbar in Kolding kunnen voortaan het hele jaar door genieten met het gevoel in de open lucht te zitten. Of er nu regen, wind, zon of sneeuw is, men kan nu steeds genieten van een drankje en hapje in de openlucht.

Bruiloften, verjaardagen en communies

De wijnbar beschikt voortaan over een terras met oranjerie van 120 vierkante meter. Dit zorgde voor heel wat nieuwe opportuniteiten!  

De eigenaar van de wijnbar, Morten Strøh, zegt dat de oranjerie al gasten naar het stadscentrum trekt, ook al is deze pas begin juni geopend.

“We zitten steeds goed vol in de oranjerie, die al geboekt werd voor bruiloften, verjaardagen en communies. De oranjerie is precies wat hier had moeten staan.”, zegt Morten Strøh. 

Volledig op maat gemaakt

De orangerie werd geleverd en geïnstalleerd door onze Deense dealer VICA.

“VICA bood een totaaloplossing en nam de verantwoordelijkheid voor het hele traject, van de bouwaanvraag bij de gemeente tot de afgewerkte orangerie. Deze werd speciaal op maat gemaakt, zodat hij precies past in de ruimte die we tussen de gebouwen hebben. We zijn dolblij met de afgewerkte orangerie!”, zegt Morten Strøh. 

Omdat de orangerie buiten en binnen combineert, versmelt ze ook in figuurlijke zin de seizoenen tot een vijfde seizoen, waardoor we het hele jaar door buiten kunnen zitten, ongeacht het weer. 

WK op groot scherm

“Gezien de tijd die wacht na de zomer, krijgen we met de oranjerie nieuwe kansen die we eerder niet hadden. Zonder de oranjerie hadden we bijvoorbeeld niet de kans gehad om het WK aan het eind van het jaar op het grote scherm te laten zien aan onze gasten”, zegt Morten Strøh.     

Janssensalusystems
  • Gegevens
  • Mechelsesteenweg 388
  • 2500 Lier

  • Disclaimer
  • Cookie Policy
  • Privacy Policy

Janssens NV © 2024
powered by chuck.be