Nieuw concept: social distancing-serre voor horeca

14/05/2020

Het coronavirus zorgt ervoor dat bedrijven voor heel wat uitdagingen komen te staan. De maatregelen worden versoepeld, maar de komende maanden zullen er toch nog wat anders uitzien. Daarom moeten we met creatieve ideeën op de proppen komen, zoals onze Bubble36-serre. Lees verder om te ontdekken wat deze inhoudt.

Het woord van 2020: social distancing

Je kan de tv of de radio niet meer opzetten zonder “blijf in uw kot” of “social distancing” te horen. Tijdens deze lockdown heeft 1,5 meter een heel andere betekenis gekregen in het leven. We moeten nu absoluut afstand houden van elkaar, en dat zal de komende tijd waarschijnlijk nog enigszins het geval blijven.

Impact op horeca, winkels, showrooms, clubs, …

De crisis heeft een enorme impact op de werking van consumentgerichte bedrijven. Na een sluiting van enkele maanden, komt het normale leven op de fysieke (offline) consumentenmarkt gefaseerd weer op gang. Dit gebeurt uiteraard volgens de opgelegde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Eigenaars van restaurants en winkels moeten de handen uit de mouwen steken en manieren vinden om hun business werkende te houden. Dat vraagt soms wat creativiteit! Restaurants zorgen voor takeaway-maaltijden, winkels starten een webshop …

 

Als alles goed verloopt zou de horeca midden juni de deuren weer volledig mogen openen en klanten ontvangen, maar ook dit zal op een veilige manier moeten gebeuren.

Onze nieuwste serre ‘Bubble36’

Wij gingen op zoek naar een creatieve oplossing om social distancing mogelijk te maken voor horeca, winkels, showrooms, clubs, … En dat lukte! In samenwerking met serre-producent Janssens AluSystems brengen we nu de Bubble36-serre op de markt.

 

De zwarte serre heeft een afmeting van 3 op 6 meter met een scheidingswand en diverse extra opties zoals extra deuren, schapjes, zonnescherm.

 

“De vraag naar zo’n een oplossing kregen we al een tijdje geleden. Het was zoeken naar het juiste model en uitrusting zodat dit voor meerdere partijen interessant werd. In moeilijke tijden ontstaan vaak creatieve concepten.ˮ, aldus Peter Janssens, CEO van Janssens AluSystems.

 

Deze glazen serre maakt het restaurants en cafés mogelijk om klanten te bedienen in een eigen ‘bubble’ waarin ze op een comfortabele manier afstand van anderen kunnen bewaren. Zo hoeven zowel de medewerkers als klanten zich geen zorgen te maken over hun veiligheid.

Interesse in de Bubble36?

Ben jij ervan overtuigd dat de Bubble36-serre meerwaarde kan bieden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We kijken er alvast naar uit om samen jouw behoeften te bespreken en je een gepaste serre aan te bieden.

Janssensalusystems
  • Gegevens
  • Mechelsesteenweg 388
  • 2500 Lier

  • Disclaimer
  • Cookie Policy
  • Privacy Policy

Janssens NV © 2024
powered by chuck.be