Waarom kiezen voor het plaatsen van een tuinserre?

23/03/2020

Overweeg je het plaatsen van een serre in jouw tuin maar zit je nog met twijfels? In dit artikel vertellen we je welke voordelen het plaatsen van een serre met zich meebrengt voor een tuinliefhebber.

Kweekseizoen verlengen

De vriend én vijand van elke tuinier: het klimaat. Koude en grijze dagen kunnen de groei van je planten flink de das om doen. Door je planten onderdak te bieden in een serre, kan je deze elementen perfect omzeilen. Een serre kan namelijk het hele jaar door verwarmd worden op natuurlijke en artificiële manieren. Deze controle over de leefomgeving van je planten stelt je in staat hun kweekperiode te verlengen met een aantal weken of maanden.

Beschermen van planten

Het leven van planten wordt niet enkel in gedrang gebracht door slecht weer. We hoeven vast je niet te vertellen dat insecten, vogels en andere dieren een bedreiging kunnen vormen. Door ze een plaats te geven in een serre, zorg je ervoor dat ze veilig en onaangetast blijven. Zo kunnen ze optimaal blijven groeien!

Stijlvol element in tuin

Een tuinkas biedt niet alleen praktische voordelen. Het kan ook op een stijlvolle manier bijdragen tot het totaalplaatje van jouw tuin. Jij beslist zelf welke vorm, stijl of kleur jouw serre heeft zodat deze perfect past binnen jouw oase van rust.

Ontdek alle Janssens-serres

Bij Janssens heb je keuze uit verschillende soorten serres. Of je voorkeur nu uitgaat naar een klein traditioneel of groot modern model, je vindt er vast eentje die bij jou past. Zo kan jij als tuinierder optimaal genieten van alle voordelen die een tuinkas kan bieden.

Heb je interesse in het plaatsen van een serre? Of zou je graag advies krijgen bij het kiezen van jouw droomserre? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Janssensalusystems
  • Gegevens
  • Mechelsesteenweg 388
  • 2500 Lier

  • Disclaimer
  • Cookie Policy
  • Privacy Policy

Janssens NV © 2024
powered by chuck.be