t Vijfde Seizoen

Alcoalaan 2 N
5151 RW Drunen, Netherlands

+31 416 77 81 45

www.vijfdeseizoen.com

Met een goede tuinkas geniet je veel meer van het buitenleven. Je creëert een extra seizoen om hiervan te genieten: een vijfde seizoen! En moestuinieren kan met een tuinkas praktisch het hele jaar door. 

Daarbij kan je denken aan een compacte broei- of kweekkas, tot een compleet vrijstaande tuinkas die van alle gemakken is voorzien. Maar een tuinkas kan ook prima toegepast worden als tuinkamer, serre, atelier, of zelfs kantoor. De topkwaliteit van de Janssens AluSystems past vrijwel in alle situaties.

Welk type en formaat is het meest geschikt is voor jouw plannen? Dat is afhankelijk van je wensen, jouw toepassing en de beschikbare ruimte. Kom eens langs in onze showroom in Drunen en laat je inspireren.

Reguliere openingstijden
De showroom is op woensdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Daarnaast is de showroom op afspraak geopend. Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Bel met Mark voor het maken van een persoonlijke afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt op alle dagen in de week, behalve op woensdag- en zaterdagmiddag en zondag. Telefoon: 0416 - 77 81 45.

Kom langs en laat je vrijblijvend informeren/adviseren!

Kijk online op www.tuinkasgemak.nl.


Toonzaal
Webwinkel
Maatwerk
Installatie/Montage
Janssensalusystems
  • Gegevens
  • Mechelsesteenweg 388
  • 2500 Lier

  • Disclaimer
  • Cookie Policy
  • Privacy Policy

Janssens NV © 2024
powered by chuck.be